03-16-2020, 08:03 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 03-16-2020, 08:04 PM ja muutjaks oli Ruuuudii.)
Nimi: Frants / Ruudi
Hetkene mängunimi: Ruuuudii
Vanus: 18
Kus serveris: Jailbreak
Miks just sina peaksid saama korrahoidjaks:
1) Aktiivne
2) Abivalmis
3) Nüüd palju aega, kuna kooli ei lasta, siis saaks palju serveris olla ja serveris korda hoida.
4) Istud tihti arvutis, nii et olen igaltpoolt kättesaadav. ( Discord, foorum, steam jne). Ruuudiii#3557
5) Kogemused täitsa olemas.
6) Tunnen reegleid ka täitsa hästi.
7) Arvan ise, et olen serveris üldse tore ja meeldiv inimene.
Eelnevad kogemused: Täitsa 2x juba Jailbreakis korrahoidja olnud ja mitmeid kordi ka sms admin.
Kaua pelad CS'i tavaliselt päevas: Nüüd, kui rohkem aega hakkan aktiivsust tõstma igapäevaga. Praegu proovin pelada 2h või rohkem tunde ikka päevas.
Lisainfo: Nüüd, kui palju vaba aega proovin aktiivsust tõsta veelgi rohkem. Panin enda praegu aktiivsuse ka siia.
Hetkene mängunimi: Ruuuudii
Vanus: 18
Kus serveris: Jailbreak
Miks just sina peaksid saama korrahoidjaks:
1) Aktiivne
2) Abivalmis
3) Nüüd palju aega, kuna kooli ei lasta, siis saaks palju serveris olla ja serveris korda hoida.
4) Istud tihti arvutis, nii et olen igaltpoolt kättesaadav. ( Discord, foorum, steam jne). Ruuudiii#3557
5) Kogemused täitsa olemas.
6) Tunnen reegleid ka täitsa hästi.
7) Arvan ise, et olen serveris üldse tore ja meeldiv inimene.
Eelnevad kogemused: Täitsa 2x juba Jailbreakis korrahoidja olnud ja mitmeid kordi ka sms admin.
Kaua pelad CS'i tavaliselt päevas: Nüüd, kui rohkem aega hakkan aktiivsust tõstma igapäevaga. Praegu proovin pelada 2h või rohkem tunde ikka päevas.
Lisainfo: Nüüd, kui palju vaba aega proovin aktiivsust tõsta veelgi rohkem. Panin enda praegu aktiivsuse ka siia.
3x Jailbreaki Korrahoidja